Slå av en prat!

Salgs- og partneransvarlig
Thomas Henjesand
+47 48 03 34 60
thomas@digitalrevisor.no
Book møte!
Statsautorisert revisor
Roger Hopland
+47 90 07 73 51
roger@r-r.no
Book møte!
Regnskapsmedarbeider
Aina Oline Engen
+47 92 22 77 00
aen@rg.no
Book møte!
Salg- og markedskonsulent
Jonna Skogstad
+47 57 82 40 90
jsk@rg.no
Book møte!

Litt om Digital Revisor

Bransjens tilbakemeldinger om behov for automatisering og digitalisering av oppgaver har de senere år økt. Teamet i Digital Revisor har tatt tak i dette. En visjon om en plattform tilegnet regnskapsførere, controlere og revisorer og deres kunder ble til på bakgrunn av dette.

I 2011 ble revisjonsplikt valgfritt for små foretak i Norge. Roger Hopland og selskapets team startet omgående en omstillingsprosess i sin revisjonsvirksomhet. Det startet med å finne de beste verktøyene og bruke det som ledd i omstillingen til å digitalisere sine tjenester. Første året strømmet kundene på og plutselig var ordreboken full i forhold til kapasiteten man hadde tilgjengelig. Å vokse for fort ble en strategi man styrte unna. Etter 30 år som revisor, der teamet hadde testet og sett ulike tekniske verktøy komme og gå, tok han selv fatt på noe som mange mente så ut som en umulig oppgave. Å skeddersy programvare for åpent salg til en bransje og i konkurranse med leverandører som etter hans mening trenger et digitaliseringsløft. Konkurrentene var solide og bransjen var konservativ.

Nå er det blitt en realitet og vi kaster oss ut i det. Men vi kan ikke stoppe med dette. Utvikling betyr fremdrift og forbedring av brukeropplevelse og gjøre arbeidsdagen lettere for forretningen. Dette skal selskapet leve opp til. Det er dette brukerne skal oppleve.

"Spennende oppstartsbedrift med fokus på å effektivisere prosesser for regnskapsførere og revisorer. Utvikler verktøy som kundene lett kan implementere i sin arbeidsflyt. Vi følger spent med på utviklingen!"

Roger Ulvestad - Forretningsutviklar - KPSF

"Your idea and knowledge will lead to: 'Better decisions through digital integration'. The technology is ready and will be further developed."

J.C. Velten - CEO, Innovation Lab San Francisco

Vårt Team

Vårt team har et bredt kompetanseområde der kvalitet på innhold settes i høysetet.

Raised image
Roger Hopland

Statsautorisert revisor

Raised image
Henrik Ripe Lemoen

Utvikler/ Programmerer

Raised image
Helge Vidar Solheim

Seniorrådgiver

Raised image
Per Christian Engdal

Mentor

Raised image
Sigrid Johanne Husevåg

Frontend Utvikler

Raised image
Michal Kepkowski

Security & Identity and Access Management developer

Raised image Er du vår nye utvikler?

søknad

Bli med i vårt nettverk eller team?

Jobber du innen vårt segment? Så ikke nøl med å ta kontakt. Vi er alltid åpne for dialog og ser frem til å utvikle oss mer sammen med deg eller din bedrift.

Digital Revisor AS
Naustdalsvegen 1B, 6800, Førde, Norge
Tlf: 57 82 40 91
Email: support@digitalrevisor.no

Sjekk ut vår blogg

Anbefal oss!